Kód: 56/SME 56/SME2 56/SME3 56/SME4 Zvolte variantu | Značka: Guachinerfe Mojos

Koření na Mojo omáčku

69 Kč
Skladem Vyprodáno Skladem Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta:

Koření na mojo omáčku

 

Směs koření na Mojo Rojo Picante, Mojo Rojo Suave, Mojo Verde Picante a Mojo Verde Suave


Mojo je tradiční červená nebo zelená omáčka z Kanárských ostrovů


Ochutnejte typickou kanárskou omáčku Mojo Rojo nebo Mojo Verde vyrobenou tradičními postupy z čerstvých regionálních surovin.

Kategorie: Mojo omáčky

Koření na mojo omáčku
 

Směs koření na Mojo Rojo Picante, Mojo Rojo Suave, Mojo Verde Picante a Mojo Verde Suave

 

Mojo je tradiční červená nebo zelená omáčka z Kanárských ostrovů

 


Ochutnejte typickou zelenou kanárskou omáčku Mojo Verde vyrobenou tradičními postupy z čerstvých regionálních surovin. Pokud hledáte možnost, jak si vyrobit vlastní Mojo v množství, které právě potřebujete, pak využijte nabídku na směs koření a paprik, které byly vypěstovány přímo na Kanárských ostrovech. Získáte tak autentickou chuť, stejnou, jakou poskytují omáčky ve skleničkách, které najdete v naší nabídce také. Nicméně zde se obejdete bez konzervantu a můžete si ji dochutit přesně podle svých preferencí.

 

Při přípravě můžete použít buď slunečnicový nebo olivový olej. Olivový olej je typický zejména pro ostrov La Palma, na ostatních ostrovech je častěji používán slunečnicový. Nicméně, omáčky Mojo jsou téměř v každé domácnosti připravovány trochu odlišně, recepty se dědí z generace na generaci a říci, co je vlastně to pravé mojo, se vůbec nedá. To ale vůbec nevadí, protože díky tomu si můžeme doma připravené mojo dochutit podle sebe a pořád to bude pravé kanárské mojo.

 

Ušetřete peníze i životní prostředí

Suchá směs koření je levnější, protože neplatíme převoz skleniček a je proto také ekologičtější. Co je však ještě lepší, tak ze suché kořenící směsi připravíte téměř půl litru Mojo omáčky.

 

 

Složení:

paprika, česnek, koření

 

Příprava:

Vsypte směs do mixéru, přidejte 200 ml oleje, 200 ml vody, 20 ml octa a 5 g soli.
Mixujte cca 3 minuty.